Svenska (Sverige)English (United Kingdom)Russian (CIS)
Facebook


DET BÄSTA MED VATTENSKOTER

Det är en hisnande upplevelse att åka fort, hoppa på stora färjornas vågor, bli blöt av vattenstänk och sedan bli torr igen av luften som kammar ditt hår. Att avsluta med att avnjuta en kall öl i en varm vedeldad bastu med björkved är nog svår att slå. Kombinationen av aktiv sportupplevelse med avslappning och njutning. Det är det bästa som finns i alla fall enligt oss.

DET SÄMSTA MED VATTENSKOTER

Det sämsta med att åka vattenskoter är att det är beroendeframkallande. Har man lite fartdåre i sig så sitter man fast i vattenskoter- träsket. Är du på flykt från familjen och gråtande barn eller har behov av att släppa ut alla dina hämningar då är vattenskoter ett måste.

LÖSNINGEN

Nu finns det en lösning. Du behöver inte skaffa en, du kan hyra en vattenskoter från oss. Vi har säkra vattenfarkoster för dig som tar dig ut på en oförglömlig upplevelse. Vi hyr ut timvis, dagsvis och även veckovis. Vi kan också ordna guidade turer i Stockholm så att du får du uppleva det bästa med skärgården. Vi kan skräddarsy en tur just för dig. Du kan välja om du vill se Stockholms stad från vattnet eller om turen blir mer naturinriktad. Har du ett event där du vill imponera på dina kollegor och vänner så ordnar vi med transport och allt som hör där till så att ditt event blir en fest.